Evenementlocatie

Jouw event in Middelkerke

FOR PLEASURE

Hotel Acropolis in Middelkerke onderscheidt zich door een zeer unieke inrichting. Helemaal anders dan je gewoon bent van een hotel.

Het hele complex straalt een gezellige warmte uit en is luxueus aangekleed met een heel eigen stijl. Acropolis is een charmehotel.

Onze sfeervolle kamers en ruimtes lenen zich dan ook uitstekend om een bijzonder groepsevenement te organiseren.

Wil je er al langer eens op uit met de hele familie? Ben je voor je vereniging op zoek naar het ideale weekendje weg? Of wil je het hotel helemaal voor jullie groep alleen afhuren? Dat kan perfect!

Mail ons gerust, zodat we kunnen afstemmen op wat mogelijk is.

 

FOR BUSINESS

Ook voor bedrijven heeft Hotel Acropolis heel wat ruimte en faciliteiten. Samen met jou leiden we de organisatie van jouw verblijf en/of evenement in goede banen.

Want dat is de service die je krijgt bij jouw groepsreservatie!

Van een welkomstbriefje op de kamer voor je gasten tot een verrassingsuitstap of een volledige dag teambuilding. Samen overlopen we de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw gasten met een glimlach terugdenken aan dat unieke evenement bij Hotel Acropolis in Middelkerke.

Bij ons huur je dus méér dan kamers alleen. Contacteer ons, zodat we precies kunnen afstemmen op jouw doel, budget en groep.