Onze maatregelen mbt. Covid-19

Welke maatregelen hebben wij genomen mbt. Covid-19?

Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen op van de overheid

  • Desinfecterende dispensers zijn aanwezig in onze openbare ruimtes
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, sleutelkaarten en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen
  • Een plexi-scherm aan de receptie
  • Self-check-in & check-out om lange wachtrijen te voorkomen
  • Betalingen enkel per kaart
  • Onze ontbijtmedewerkers dragen handschoenen en dragen mondmaskers indien de afstand van 1,5m niet gerespecteerd kan worden

Eten & drinken

Ontbijt

Wij kunnen u, vanwege de hygiënemaatregelen, enkel een à la carte ontbijt aanbieden in plaats van een ontbijtbuffet. Bij het plaatsen van uw reservatie zal u alle nodige informatie ontvangen. U kan ook kiezen om geen onbijt te nemen, onze kamer prijzen zijn zonder ontbijt op dit moment zodat u zelf de keuze heeft.

In onze nieuwe, zéér ruime ontbijtruimte zijn de tafels zo geschikt dat social distancing van 1,5m kan worden gerespecteerd. Indien u een appartement heeft geboekt, kunt u uw ontbijt op de kamer nuttigen.

Diner

Het restaurant van het casino zal pas vanaf 1 juli zijn deuren terug openen (onder voorbehoud). De meeste restaurants in Middelkerke en Westende gaan terug open op 08 juni. Check steeds hun website voor eventueel gewijzigde openingstijden en vergeet niet om tijdig te reserveren!

Bar

Dranken en snacks kunt u na het desinfecteren van uw handen zelf nemen in onze honesty bar. U noteert wat u heeft genomen en betaalt bij check out óf bij self check out wordt het bedrag van uw kaart gehaald.

Annulatievoorwaarden

Gratis annuleren is steeds mogelijk tot 3 dagen voor aankomstdatum.

Bij ziekte is het mogelijk om tot op de dag van aankomst uw boeking te wijzigen en uw datum te veranderen naar keuze. In het geval dat de nieuwe datum duurder uitvalt dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen. Deze garantie is alleen geldig op boekingen die gemaakt zijn via onze eigen website www.hotelacropolis.be

FAQ

Zal het strand toegankelijk zijn ?
Alle stranden zijn momenteel toegankelijk om te wandelen. Zonnebaden op het strand is mogelijk onder de voorwaarden die de kustburgemeesters zullen opleggen. In de gemeente Middelkerke zullen er geen strikte maatregelen genomen worden.

Zijn pretparken open?
Pretparken zijn momenteel nog gesloten. De volgende veiligheidsraad heeft voorlopig beslist dat ze de deuren opnieuw mogen openen op ten vroegste 1 juli en mogelijks pas op 1 augustus.

Zijn sportieve en culturele activiteiten toegelaten?
Sportieve en culturele activiteiten die worden georganiseerd en begeleid door een verantwoordelijke worden beperkt toegelaten tot 20 personen in juni en 50 personen in juli, met inachtneming van de veiligheidsafstanden.

Acropolis Hotel & Suites is open vanaf 8 juni 2020. Klik hier om te zien wat wij doen.