BOEK RECHTSTREEKS BIJ HOTEL ACROPOLIS EN ONTVANG 5% KORTING BIJ BETALING!

Bij Hotel Acropolis kom je thuis in alle stijl en luxe. Met een warme ontvangst in huiselijke sfeer en een professionele bediening.

Onze kamers en appartementen zijn extra ruim en bieden ultiem comfort. Voor kort of lang verblijf, of je nu alleen reist, privé of zakelijk, gezellig samen met twee of met vrienden of het hele gezin. Wij hebben de accommodatie die je zoekt! Je kan kiezen voor ons uitgebreid ontbijt waarbij we je verwennen met heerlijke verse producten.

Hotel Acropolis ligt op wandelafstand van de duinen en het strand en is omringd door tal van leuke in- en outdoor activiteiten op het vrijetijds- en sportpark De Krokodiel in Middelkerke. Bovendien ligt Hotel Acropolis op slechts een boogscheut van Oostende, Oostende luchthaven en De Panne. Vlot bereikbaar en met een ruime gratis parking voor de deur.

Hotel Acropolis kijkt ernaar uit je te mogen verwelkomen!

HIGHLIGHTS

Ontdek Hotel Acropolis

Peuter Paradijs

Welkom in ons Peuter Paradijs, waar peuters veilig kunnen spelen en plezier beleven in een speelomgeving vol avontuur. Ontdek dit leuke plekje, waar peuters kunnen speelgoed ontdekken.

Peuter Paradijs

Ontbijt

Elke ochtend voorzien we een royaal en kakelvers ontbijtbuffet in onze sfeervolle ontbijtruimte. Dagelijks vers brood, broodjes en pistolets met een ruime keuze aan beleg, ontbijtkoeken, ontbijtgranen, zoet en hartig beleg, gekookte eitjes, vers fruit, yoghurt, verschillende fruitsappen,… Je bent dagelijks van harte welkom om aan te schuiven aan ons ontbijtbuffet van 8u tot 10u30. […]

Ontbijt

Indoor Padel

Padel on the Beach, op dit moment met buiten terreinen in Westende, runt de nieuwe indoorlocatie in het Sportpark te Middelkerke. Je kan je terrein zelf reserveren via de App Playmotic.

Indoor Padel

Bowling

Klassiek bowlen, fun games of het allernieuwste hyperbowlen? Het kan allemaal bij De Kegel X-treme naast onze deur.

Bowling
OVER ACROPOLIS

Your perfect escape

Hotel Acropolis is een prachtig nieuw driesterrenhotel in Middelkerke. In 2020 openden wij onze deuren voor het grote publiek. Het statige hoofdgebouw met griekse zuilen is een parel aan de Belgische kust. Maar wat Hotel Acropolis vooral uitzonderlijk maakt, is zijn superdeluxe en speciale inrichting. Het maakt ons tot een echt charmehotel.

MEER LEZEN

Kom logeren aan zee in een ruime familie-kamer of appartement met één, twee of drie kamers.