Aangename kennismaking

Welkom bij Hotel Acropolis

Hotel Acropolis is een prachtig nieuw hotel op het sportpark Krokodiel in Middelkerke.
In 2020 openden wij onze deuren voor het grote publiek.

Het statige hoofdgebouw met griekse zuilen is een parel aan de Belgische kust. Maar wat Hotel Acropolis vooral uitzonderlijk maakt, is zijn superdeluxe en speciale inrichting. Het maakt ons tot een echt charmehotel.
Alle meubilair en decoratieve elementen zijn zorgvuldig uitgekozen door de eigenaar. Je vindt hier een geslaagde combinatie van moderne en oude stijlen, zowel in kleur als materiaal. En elke kamer is ook nog eens helemaal uniek, net als onze gasten trouwens.

Ligging

Wij zijn zeer rustig gelegen en toch is het centrum van Middelkerke dichtbij. Ook het strand ligt op wandelafstand. Je kan erheen via een mooi paadje langs de Warandeduinen.
Verder liggen we middenin Vrijetijds- en Sportpark De Krokodiel in Middelkerke. Dat is het sportieve hart van onze gemeente. Liefhebbers van actie, avontuur, binnen- én buitensporten kunnen bij onze buren gegarandeerd hun hart ophalen.

Middelkerke ligt centraal langs de Belgische kust en vormt daarom een uitstekende uitvalsbasis om andere kuststeden te bezoeken. Ontdek van hieruit Oostende, Westende en Nieuwpoort. Of ga naar Plopsaland met je kroost.

Na je uitstap bekom je van alle drukte gezellig bij ons, in de ruime en ultracomfortabele kamers van Hotel Acropolis.

 

Ons team

De charming touch van Hotel Acropolis is volledig te danken aan een enthousiast en hartelijk team.

Wie bij Acropolis werkt, gaat er prat op onze gasten supervriendelijk en professioneel te bedienen. Wij werken met ervaren mensen die elkaar 100 % vertrouwen en ondersteunen, elke dag weer. Alleen zo kunnen wij jou die absolute garantie bieden dat jouw verblijf bij ons vlekkeloos verloopt. En ja, daarom verdient ons personeel ook alle lof!

hotel-acropolis-receptie   hotel-acropolis-receptie

 

 

> Nieuwsgierig? Boek dan nu!

Kom logeren aan zee in een ruime familie-kamer of appartement met één, twee of drie kamers.